Easyhorses organiseert evenementen en verzorgt demonstraties Natural Horsemanship.

-Intensieve trainingsweken

-Playdays

-Meerdaagse trainingen en Clinics

-Demonstraties en workshops

Intensieve trainingsweken

Intensieve Trainingsweken zijn bedoeld voor mensen die graag intensief met hun paard verder willen. 

Wil je je een week op je paard focussen en samen weer echt een stap verder komen? Kom dan naar een trainingsweek in Lisse!

  • In deze week werk je waaraan jij wilt werken.
  • Per dag krijg je 1,5 tot 2 uur les met je paard.

Playdays

Regelmatig organiseren wij speeldagen of speel middagen. Op deze dagen wordt er door de deelnemers met hun paarden of ponys gespeeld met verschillende objecten. Meestal wordt aan het eind van de dag een spel gedaan waarbij gekeken wordt wie de meeste verbeeldingskracht heeft welk paard het best reageert op de aanwijzingen van zijn eigenaar/speelgenoot.

Er gelden geen bijzondere toelatingseisen voor de playdays.

Meerdaagse trainingen en Clinics  

Een aantal malen per jaar worden meerdaagse trainingen georganiseerd. Bijvoorbeeld een weekend of week. Het programma biedt ook de ruimte om aandacht te besteden aan specifieke trainingswensen van de deelnemers.

Ook worden meerdaagse clinics met buitenlandse specialisten georganiseerd. Meestal is het ook mogelijk om aan een gedeelte van de clinic, bijvoorbeeld één cursusdag, deel te nemen en/of individuele instructie te krijgen.

Demonstraties en workshops

Op uiteenlopende locaties in Nederland en daarbuiten kunnen demonstraties Natural Horsemanship worden gegeven. Ook worden workshops georganiseerd.